Babeczki Z Serem Cytrynowo-Kremowym
Babeczki z serem cytrynowym wymagają z grubsza 1 godzina i 39 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, ciasto mix, galaretka cytrynowy pudding instant, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Spróbuj Babeczki cytrynowo-jagodowe z lukrem cytrynowo-serowym, Cytrynowe babeczki z lukrem cytrynowo-serowym, oraz Cytrynowe Babeczki Z Lukrem Cytrynowo-Serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Beat pierwszych 5 składników w dużej misce z mikserem na niskiej prędkości 1 min. lub do momentu zwilżenia suchych składników. (Ciasto będzie grube.) Beat na średniej prędkości 2 min. Łyżka do 24 papierowych kubków na muffinki.
Piec 21 do 24 min. albo aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni 10 min.; usuń do stojaków Z Drutu. Całkowicie fajne.
Beat twarożek, masło i sok z cytryny w dużej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane. Stopniowo dodawać cukier, dobrze ubijając po każdym dodaniu.