Babeczki Z Podwójną Czekoladą
Babeczki z podwójną czekoladą mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 142 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Świetnie sprawdza się jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, jajka, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójne Babeczki Czekoladowe, Podwójne Babeczki Czekoladowe, oraz Podwójne Babeczki Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać ciasto, wodę i jajka w misce i ubić ze średnią prędkością miksera 2 minuty.
Podziel ciasto równomiernie pomiędzy 24 kubki muffin pokryte sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 20 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Ostudzić 10 minut; wyjąć z patelni i ostudzić na stojaku z drutu.
Podziel każdą babeczkę na pół poziomo za pomocą sznurka lub ząbkowanego noża.
Połącz chipsy czekoladowe, mleko i kakao w górnej części podwójnego kotła. Gotować na wolnym ogniu, aż czekolada rozpuści się, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; wymieszać w 2 szklankach cukru pudru i wanilii.
Rozprowadzić 2 łyżeczki mieszanki czekolady na dolnej połowie każdej babeczki; top z górnej połówki. 2 łyżki cukru pudru przesiać na wierzchu babeczek.