Babeczki z malinami i wirem
Babeczki z malinami wymagają około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 308 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 24 osób i kosztuje 58 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 4 fanów. Udaj się do sklepu i kup nadzienie do ciasta malinowego, cukier puder, ekstrakt waniliowy i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Sprawdza się dobrze jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Babeczki z malinami z lukrem malinowym , Babeczki czekoladowe Tipsy z lukrem malinowym i Babeczki cytrynowo-malinowe Zingy Lemon .
Instrukcje
Przygotuj mieszankę do ciasta zgodnie z instrukcją na opakowaniu na babeczki. Napełnij foremki do muffinek wyłożone papierem do dwóch trzecich. Włóż 1/2 łyżeczki nadzienia do ciasta do środka każdej; przekrój ciasto nożem, aby zawirować.
Piecz w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka wyjdzie czysta. Ostudź przez 10 minut przed wyjęciem z foremek na kratkę, aby całkowicie ostygły.
W dużej misce ubij tłuszcz, aż będzie puszysty.
Dodaj mleko, wanilię, sól; stopniowo dodawaj cukier puder; ubijaj, aż masa będzie gładka. Posmaruj babeczki lukrem.
Jeśli chcesz, udekoruj malinami i posypką.