Babeczki Z Czarnym Dnem
Babeczki z czarnym dnem mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Ten przepis służy 18. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, jajko, półsłodką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Z Czarnym Dnem, Black Bottom Cupcakes II, oraz Babeczki Z Czarnym Dnem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść Serek i cukier w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ubijaj na średniej prędkości, aż będzie gładka, około 1 do 2 minut. Zatrzymaj mikser i zeskrobaj boki miski i wiosłuj gumową szpatułką.
Dodaj jajko, powrót miksera do średniej prędkości, i beat aż włączone, o 1 minutę. Zatrzymaj mikser i zeskrobaj boki miski i wiosłuj gumową szpatułką.Włącz mikser do niskiej prędkości, dodać czekoladę, i mieszać aż tylko połączone, o 20 sekund.
Umieść mąkę, kakao w proszku, soda oczyszczona i sól w średniej misce i ubijaj, aby napowietrzyć i rozbić wszelkie grudki; odstawić.
Wymieszać maślankę i wanilię w małej misce lub miarki i odstawić.
Umieścić cukier i olej w misce miksera i wymieszać na średniej prędkości do połączenia, o 1 minutę. Zmniejsz prędkość do niskiej i powoli dodaj połowę mieszanki mąki, mieszając aż do połączenia.
Dodać połowę mieszanki maślanki i wymieszać, aż się połączy. Powtórz z pozostałymi mieszaninami mąki i maślanki, mieszając aż do połączenia, w sumie około 2 minut.Napełnij przygotowane Muffin wells mniej więcej w połowie ciasta babeczkowego. Polewę z serem śmietankowym podziel między babeczki (na każdą z nich około czubatej łyżki stołowej).
Umieść patelnie na muffinki obok siebie w piekarniku i piecz przez 10 minut. Obróć patelnie z przodu do tyłu i z boku na bok i piec, aż wykałaczka włożona do środka babeczek wyjdzie czysta, o 8 do 10 minut więcej.
Umieść patelnie na stojakach z drutu i pozostaw do ostygnięcia przez 15 minut.
Wyjąć babeczki z patelni i całkowicie ostudzić na stojakach przed podaniem.