Babeczki Z Ciasta Marchewkowego
Przepis Ciasto marchewkowe babeczki jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym wegańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 12 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Mieszanka mąki, cynamonu, sody oczyszczonej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1976 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Babeczki Z Ciasta Marchewkowego, Babeczki Z Ciasta Marchewkowego, oraz Babeczki Z Ciasta Marchewkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F. nasmaruj patelnię na muffinki lub spryskaj papierowe wkładki, aby zapobiec przyklejeniu i odstawić. W średniej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę, cukier, sól i cynamon. W dużej misce wymieszaj sos jabłkowy, waniliowy i marchewkę.
Dodaj suchą mieszankę do mokrej mieszanki w 3-4 partiach. Mieszać, aż tylko połączone. Napełnij kubki do góry piec 15-25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty.W przypadku lukru z twarogiem użyj elektrycznych ubijaczy, aby ubić i połączyć 1 pojemnik twarogu tofutti, 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego i 1/2 szklanki cukru cukierniczego na raz, aż konsystencja będzie gęsta i wystarczająco słodka.W przypadku lukru klonowego użyj elektrycznych ubijaczy i połącz 1 szklankę cukru cukierniczego, 3 łyżki syropu klonowego i 1 łyżeczkę cynamonu, dodając dodatkowy cukier, aby osiągnąć gęstą i puszystą konsystencję.Informacje Żywieniowe
32gdietary Fiber2gSugars20gProtein2g