Babeczki Z Bekonem Klonowym

Babeczki Z Bekonem Klonowym
Babeczki z klonowego bekonu mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Mieszanka boczku, mąka pszenna miękka, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Babeczki Benedict-klonowe babeczki z boczkiem z Czarnego Lasu, jajkami gotowanymi i sosem klonowym, Klonowy bekon babeczki kukurydziane z klonowym lukrem przyozdobione boczkiem, oraz Babeczki Z Bekonem Klonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Masło i cukier ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym do uzyskania kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny masła na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
4
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 2 (12-cup) patelnie na muffinki i pokryj sprayem do gotowania; łyżka ciasto do filiżanek, wypełniając dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
5
Piec przez 12-15 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Aby przygotować lukier, rozpuść masło w ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Dodać brązowy cukier; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Wymieszać odparowane mleko, sodę oczyszczoną i lekki syrop kukurydziany; doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Syrop KukurydzianyLekki Syrop Kukurydziany
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
8
Zdjąć z ognia i ostudzić.
9
Przenieść mieszaninę karmelu do dużej miski. Stopniowo dodawać cukier puder do mieszanki karmelu; ubijać na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy. Wymieszać z aromatem klonu. Beat z dużą prędkością 2 minuty lub aż kremowy. Oblodzenie szybko się podnosi, więc używaj natychmiast. Sprawia, że 3 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smak KlonowySmak Klonowy
Cukier PuderCukier Puder
KarmelKarmel
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
10
Zamrozić każdą babeczkę polewą klonową za pomocą metalowej końcówki nr 2D.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
BabeczkiBabeczki
BoczekBoczek
Syrop KlonowySyrop Klonowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn