Babeczki Z Bekonem Klonowym

Babeczki Z Bekonem Klonowym
Babeczki z klonowego bekonu mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Mieszanka boczku, mąka pszenna miękka, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Babeczki Benedict-klonowe babeczki z boczkiem z Czarnego Lasu, jajkami gotowanymi i sosem klonowym, Klonowy bekon babeczki kukurydziane z klonowym lukrem przyozdobione boczkiem, oraz Babeczki Z Bekonem Klonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Masło i cukier ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym do uzyskania kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny masła na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
4
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 2 (12-cup) patelnie na muffinki i pokryj sprayem do gotowania; łyżka ciasto do filiżanek, wypełniając dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
5
Piec przez 12-15 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Aby przygotować lukier, rozpuść masło w ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Dodać brązowy cukier; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Wymieszać odparowane mleko, sodę oczyszczoną i lekki syrop kukurydziany; doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Syrop KukurydzianyLekki Syrop Kukurydziany
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
8
Zdjąć z ognia i ostudzić.
9
Przenieść mieszaninę karmelu do dużej miski. Stopniowo dodawać cukier puder do mieszanki karmelu; ubijać na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy. Wymieszać z aromatem klonu. Beat z dużą prędkością 2 minuty lub aż kremowy. Oblodzenie szybko się podnosi, więc używaj natychmiast. Sprawia, że 3 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smak KlonowySmak Klonowy
Cukier PuderCukier Puder
KarmelKarmel
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Zamrozić każdą babeczkę polewą klonową za pomocą metalowej końcówki nr 2D.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
BabeczkiBabeczki
BoczekBoczek
Syrop KlonowySyrop Klonowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn