Babeczki s ' More w słoiczkach z galaretką

Babeczki s ' More w słoiczkach z galaretką
S ' more Cupcakes in Jelly Jars może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 209 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mleka, krem marshmallow, krakersy graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 37 minut. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Babeczki s ' More w słoiczkach z galaretką, Galaretka Jalapeno z " małych słoiczków, dużych smaków, oraz Peanut Butter & Jelly Cupcakes [babeczki waniliowe z nadzieniem Galaretkowym i lukrem z masła orzechowego].

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu 24 babeczki. Schłodzić w patelni 10 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
3
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić. W międzyczasie ubij pudding i mleko z trzepaczką 2 min. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Cut babeczki poziomo na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
5
Umieść dolną połowę każdej babeczki w 4-oz. słoik z galaretką; wierzch warstwami 1 łyżki. budyń i 1-1/2 łyżki. krem z pianki. Przykryj babeczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
6
Łyżka lukier do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Dodać ostudzony bicz; ubijać do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
8
Rozłóż na czubki babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
9
Roztopić półsłodką czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; skropić zimną mieszanką. Doprawić pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 37 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn