Babeczki Piernikowe
Piernikowe babeczki wymagają ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 141 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo przystępny deser dla Boże Narodzenie. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, melasy, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Spróbuj Babeczki Piernikowe, Babeczki Piernikowe, oraz Babeczki Piernikowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia 24 kubki do muffinów z papierowymi wkładkami do muffinów.
Wymieszać ciasto mix, maślanka, melasa, olej roślinny, jaja, imbir, cynamon, i gałka muszkatołowa razem w dużej misce, aż tylko połączone. Łyżkę ciasta włożyć do dużej plastikowej torebki, którą można zamykać, wycisnąć nadmiar powietrza i zamknąć górną część torby. Snip rogu torby o 1/4 cala od dołu. Ciasto wrzucić do przygotowanych muffinek, napełniając je ok.2/3.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 15 do 20 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.