Babeczki na dzień matki mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1164 kalorii, 6G białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.37 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka dżemu truskawkowego, masło, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj {} Czekoladowe babeczki truskawkowe na Dzień Matki, Zacznij dzień od zdrowego koktajlu bananowego, oraz Chocolate Chip Skillet Cookie + dzień na targach stanu Minnesota dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Ubij masło i skracaj na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj cukier, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Piekarnik
2
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
3
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny masła na przemian z maślanką, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać ekstrakty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Maślanka
Masło
Mąka Uniwersalna
Sól
4
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 2 (6-cup) jumbo Muffin Patelnie wyłożone jumbo papierowych kubków do pieczenia, i płaszcz z gotowania sprayu; łyżka ciasto do filiżanek, wypełniając dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
5
Piec przez 18 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Napełnij każdą babeczkę dżemem truskawkowym. Aby wypełnić babeczki, włóż koniec drewnianej łyżki lub kołka do środka babeczki, aby zrobić dziurę. Wypełnij plastikową torbę z zamkiem błyskawicznym nadzieniem lub lukrem. Użyj nożyczek lub nożyc kuchennych, aby przeciąć około 1/4 cala z jednego rogu torby; włóż torbę do otworu w babeczce. Ściśnij delikatnie, aż nadzienie znajdzie się na wierzchu każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Truskawkowy
Babeczki
Lukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
Nożyczki Kuchenne
7
Aby przygotować lukier truskawkowy, ubij masło, przecier truskawkowy i, w razie potrzeby, ekstrakt, ze średnią prędkością za pomocą elektrycznego miksera, aż będzie kremowy. Stopniowo dodawać cukier puder i sól, ubijając z małą prędkością aż do wymieszania. Beat z dużą prędkością 2 minuty lub aż kremowy. Sprawia, że 3 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier Truskawkowy
Cukier Puder
Truskawki
Lukier
Ekstrakt
Masło
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
8
Aby przygotować lukier z fasoli waniliowej, pokonać pierwsze 4 składniki na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą kremowe. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając z małą prędkością aż do wymieszania. Beat z dużą prędkością 2 minuty lub aż kremowy. Sprawia, że 3 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Wanilia
Lukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
9
Wierzch każdej babeczki wygładzamy polewą Stawberry. Włóż metalową końcówkę nr 3 do dekoracyjnej torby; wypełnij lukrem z fasoli waniliowej. Napisz mamę na każdej babeczce. Włóż metalową końcówkę nr 21 do dekoracyjnej torby; wypełnij lukrem z fasoli waniliowej. Obramowanie rury wokół górnej krawędzi każdej babeczki.