Babeczki Mini Orange Creamsicle

Babeczki Mini Orange Creamsicle
Przepis Mini Orange Creamsicle Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 40 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 849 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i zbierz sól, ciężką śmietanę do ubijania, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Babeczki Mini Orange Creamsicle + Niespodzianka Baby Shower, Orange Creamsicle Mini Muffins, oraz Babeczki z kremem pomarańczowym w słoiczku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść kubki do pieczenia w 5 (12-filiżanek) mini patelniach na muffinki (lub piecz partiami).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Ubij masło i cukier na średniej prędkości mikserem elektrycznym w dużej misce; ubić jajka, 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Śmietanę i kolejne 4 składniki połączyć w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Mąkę i kolejne 3 składniki połączyć w dużej misce; dodać do mieszaniny masła, na przemian ze śmietaną, zaczynając i kończąc na mące. Łyżka ciasto do przygotowanych patelni muffin, wypełniając kubki 2/3 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Piec 10 do 15 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieść do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić. Top z lukier twarogowy; dekorować, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn