Babeczki konfetti z lukrem maślanym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj babeczek Confetti z lukrem maślanym. Jedna porcja zawiera 746 kalorii, 10g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 7. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, cukierki konfetti posypki, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowe konfetti babeczki z kakao bitą śmietaną polewa, Babeczki czekoladowe z lukrem maślanym Biscoff, oraz Bezglutenowe babeczki z przyprawami Kardamonowymi z lukrem maślanym Chai.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Linia 24 puszki na muffinki z wkładkami do babeczek. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać w średniej misce. W innej średniej misce, ubić jajka i cukier z mikserem elektrycznym, aż światło i spieniony, o 2 protokół. Ubijając, stopniowo wlać masło, a następnie wanilię. Z mikserem na niskim, dodać połowę suchych składników, następnie dodać całe mleko, a następnie z resztą suchych składników. Wymieszać w konfetti posypki, ale dont ponad wymieszać ciasto. Napełnij każdą wkładkę około 1/3 szklanki ciasta.
Piec, aż tester włożony do środka ciasta wyjdzie czysty, 20 do 25 minut. Babeczki lekko ostudzić, następnie wyjąć z puszki i ostudzić całkowicie na stojaku. Gdy babeczki są chłodne, mrozić pożądanym lukrem smakowym i udekorować w razie potrzeby.Lukier Maślany
Zawsze uwielbiałem lukier lub lukier, ale ten bierze ciasto!1/2 funta masła, lekko solone1 funt cukru pudru, przesiane1 łyżeczka ekstraktu waniliowego
Za pomocą miksera wyposażonego w przystawkę do łopatek, masło śmietankowe, aż będzie lekkie i puszyste. Powoli dodawać cukier, zeskrobując boki miski.
Dodaj wanilię i kontynuuj ubijanie, aż lukier będzie gładki i lekki.Facebook
Imię i nazwisko (wymagane)Mail (nie będzie opublikowany) (wymagane)strona internetowa poprzedni