Babeczki kochanka trufli

Babeczki kochanka trufli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj babeczek kochanka trufli. Ten przepis służy 24. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać betty czekolada fudge cake mix, półsłodkie chipsy czekoladowe, Olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort truflowy Fudge Lover, Babeczki Chip Lover, oraz A cupcake Lover ' s Thanksgiving Turkey Should Be Facked with Cupcakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. W małej misce, wrzucić chipsy czekoladowe z 1 łyżką mieszanki ciasta. W dużej misce, pokonać pozostałą mieszankę ciasta, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Wymieszać z polewanymi kawałkami czekolady. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Piec zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Natychmiast nakłuć dziury w czubkach babeczek wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Posmaruj każdą babeczkę około 1/2 łyżeczki likieru. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LikierLikier
5
W ciężkim rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać śmietanę na średnim ogniu, aż będzie gorąca, ale nie zagotuje się; zdjąć z ognia. Wymieszać w 1/2 szklanki czekolady chipsy aż do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Odstawić na 10 minut. Zanurz czubki babeczek w ganache. Na wierzch polać miniaturowymi kawałkami czekolady, tartą skórką pomarańczową lub zmielonymi orzechami laskowymi. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mini Chocolate ChipsMini Chocolate Chips
Mączka Z Orzechów LaskowychMączka Z Orzechów Laskowych
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
BabeczkiBabeczki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn