Babeczki Jagodowe
Babeczki jagodowe to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 60 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oleju roślinnego, jajko, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Otis Spunkmeyer Blueberry Muffins-co jest lepsze niż świeże muffiny jagodowe, Amazingly Blueberry-EY Blueberry Muffins, oraz Magnolia Bakery Blueberry Muffins-zrób muffinki tak, jak robią to w piekarni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400ºF.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek lub smaruj DNA tylko filiżanek do muffinek.
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem jagód tylko do zwilżenia. Delikatnie wymieszać z jagodami. Podziel ciasto równomiernie między filiżanki.
Piec 13 do 18 minut lub do złotego koloru.