Babeczki Czekoladowo-Miętowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj czekoladowo-miętowych babeczek. Ten przepis sprawia, że 120 porcji z 34 kalorie, 0g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, krem czekoladowy, Niemiecki ciasto czekoladowe mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj WINNER Mint Chocolate Chip and Fresh Mint Buttercream Cupcakes, Miętowe babeczki z Ganache z miętowej gorzkiej czekolady, oraz Czekoladowo-miętowe babeczki od Marthy Stewart ' s Cupcakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat pierwszych 5 składników z małą prędkością z mikserem elektrycznym tylko do suchych składników są zwilżone. Zwiększ prędkość do średniej i pokonaj 3 do 4 minut lub do gładkości, zatrzymując się, aby zeskrobać miskę w razie potrzeby.
Umieść papierowe kubki do pieczenia w patelniach na muffinki i pokryj je sprayem do gotowania; równomiernie włóż łyżkę do kubków do pieczenia, wypełniając każdą dwie trzecie.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; usunąć babeczki z patelni do stojaków z drutu i schłodzić 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia.
Przygotować masło czekoladowe zgodnie z zaleceniami, mieszając w 1/4 szklanki drobno posiekane cienkie crme de menthe czekoladowe miętówki.
Babeczki rozłożyć równomiernie kremem czekoladowym.
Udekoruj ogolonymi lub posiekanymi cienkimi crme de menthe czekoladowe miętówki, w razie potrzeby.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy Andes Creme de Menthe Thins.