Babeczki Czekoladowe Nadziewane Malinami

Babeczki Czekoladowe Nadziewane Malinami
Mini babeczki czekoladowe wypełnione malinami mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 60 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ciasto Devil ' s Food mix, puszyste bita gotowy do smarowania lukier, maliny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Babeczki Z Nadzieniem Czekoladowo-Malinowym, Babeczki Wypełnione Malinami I Czekoladą, oraz Babeczki Czekoladowe Nadziewane Malinami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść mini papierowy kubek do pieczenia w każdym z 60 mini kubków na muffiny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i jaj. Napełnij kubki muffin 3/4 pełne (po około 1 czubatej łyżce każda).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
4
Piec 10 do 15 minut lub aż wykałaczka włożona do środka cupcake wychodzi czysty. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Powoli obracając koniec okrągłego uchwytu drewnianej łyżki tam iz powrotem, zrób Głębokie, 1/2-calowe Wcięcie w środku góry każdej babeczki, nie do końca do dołu (poruszaj końcem łyżki w mini torcie, aby otwór był wystarczająco duży).
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
6
Łyżka dżem do małej, zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności; seal bag.
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
7
Wytnij końcówkę 3/8 cala z 1 dolnego rogu torby. Włóż końcówkę torby do otworu w każdej babeczce; wyciśnij torbę, aby wypełnić otwór.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
8
W blenderze umieścić 1 szklankę malin. Okładka; puls 20 sekund lub do puree. Naciśnij puree przez małe sitko, aby usunąć nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Wlać 1/4 szklanki puree z malin do średniej miski; wymieszać lukier, aż dobrze wymieszane. Lodowe babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z MalinPuree Z Malin
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
10
Każdy dekoruj 1 maliną.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn