Babeczki Cynamonowe Tosty Francuskie Na Noc

Babeczki Cynamonowe Tosty Francuskie Na Noc
Przepis na noc cynamonowe babeczki francuskie tosty mogą zaspokoić Amerykański głód w około 9 godzin i 20 minut. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 255 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30. Jeśli masz mleko, złotą mąkę, fasolę waniliową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Overnight Cynamonowe Tosty Francuskie, Całonocne tosty francuskie z syropem cynamonowym, oraz Tosty Francuskie Cynamonowo-Waniliowe Na Noc dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Chleb pokroić w kostkę; ułożyć na nieprzetworzonej blasze. Przykryj czystym ręcznikiem do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
ChlebChleb
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
2
Umieść kubki orzechów na dużym arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Umieść kilka jagód w każdej filiżance.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
4
Podczas gdy kostki chleba są suszenia, w 2-quart rondel, ciepła zarówno mleko, śmietana, 1/2 szklanki cukru granulowanego, cynamon, wanilia i fasola wanilii 5 minut lub aż ciepłe w całości, stale mieszając. Odstawić na strome 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
WaniliaWanilia
Kostki ChlebaKostki Chleba
CynamonCynamon
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Usuń fasolę wanilii. Ubić jajka do mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
6
Wsypać kostki chleba do mieszanki mleczno-jajecznej; podzielić równomiernie między kubki orzechów. Powtórz z całym chlebem. Przykryć unbaked francuskie tosty szczelnie; przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
ChlebChleb
TostyTosty
MlekoMleko
JajkoJajko
7
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć francuskie tosty z lodówki; odkryć. W małej misce wymieszaj mąkę, 1/4 szklanki cukru granulowanego i sól. Widelcem lub palcami pokroić lub wcierać masło w mieszaninę mąki, aż będzie przypominać okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
TostyTosty
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Posypać Streusel polewą na tosty francuskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
10
Piec 30 do 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjąć z piekarnika, skropić syropem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
13
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 20 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn