Babeczki bananowe z polewą czekoladową

Babeczki bananowe z polewą czekoladową
Babeczki bananowe z polewą czekoladową mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Ten deser ma 327 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ekstraktu waniliowego, sody oczyszczonej, ekstraktu waniliowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Baby Shower Cupcakes: bananowe czekoladowe babeczki z lukrem z masłem orzechowym Macadamia, Gilbert Ganache - smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem, oraz Babeczki bananowe z polewą czekoladową Oreo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób babeczki: Rozgrzej piekarnik do 177°. posmaruj 12-filiżankę muffin cyny i 4 filiżanki innej puszki, lub linii z papieru lub folii wkładki. (
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać 2 Łyżki. woda do każdego pustego kubka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
W misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, beat masło i cukier do światła, o 3 protokół. Ubić w jajkach, jeden po drugim. Ubić w bananie, jogurcie i wanilii. Mieszać w mieszaninie mąki, aż tylko połączone. Podzielić ciasto między kubki muffin, wypełniając każdy o 2/3 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
WaniliaWanilia
BananBanan
MasłoMasło
JogurtJogurt
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Piec, aż wykałaczka włożona do babeczki wyjdzie czysta, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Pozostaw do ostygnięcia w puszkach na stojaku z drutu na około 15 minut, a następnie wyjmij z puszek do stojaków; pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
6
Zrób lukier: w żaroodpornej misce ustawionej na patelni z gotującą się wodą rozpuść czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
LukierLukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
PatelniaPatelnia
7
Ostudzić do temperatury pokojowej. W misce, za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, beat masło i cukier do światła, o 3 protokół. Ubić w mleku, wanilii i czekoladzie, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
8
Rozłóż lukier na babeczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
9
Udekorować posypką, w razie potrzeby, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PosypkiPosypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn