Babeczki Anielskie Cytrynowo-Malinowe

Babeczki Anielskie Cytrynowo-Malinowe
Przepis cytrynowo-malinowy Anioł Food Cupcakes jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje $1.5 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz duncan hines angel Food Cake mix, skórkę z cytryny, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Babeczki Angel Food z malinowym zawirowaniem, Lemon Angel Food Cake Filled with Lemon Curd and Fresh Raspberry, oraz Lemon Angel Food Cupcakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj babeczki: Rozgrzej piekarnik do 32
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przygotuj ciasto angel food ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)
3
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 2 (12 filiżanek) patelniach na muffinki. Łyżka ciasto do filiżanek.
4
Piec w temperaturze 325 przez 22 do 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie ostudzić (około 30 minut).
6
Zrób małą dziurę w czubkach babeczek nożem lub końcem drewnianej łyżki. Fajka lub łyżka około 1 łyżeczki. dżem malinowy w centrach babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MalinowyDżem Malinowy
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
NóżNóż
7
Przygotować lukier: ubić Serek i masło na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy; dodać sok z cytryny, ubijając tylko do mieszania. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając z małą prędkością aż do wymieszania; wymieszać skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
LukierLukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
8
Na czubkach babeczek rozłóż lukier z serem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
BabeczkiBabeczki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn