Babeczka Z Boczkiem Z Masłem Orzechowym

Babeczka Z Boczkiem Z Masłem Orzechowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać masło orzechowe bekon Cupcake spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 592 kalorie. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 22. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka twarogu, kremowe masło orzechowe, masło ciasto mix, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Peanut Butter Chocolate Cupcake Pie, Babeczka z masłem orzechowym i czekoladą, oraz Babeczka czekoladowa z lukrem z masłem orzechowym.

Instrukcje

1
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół. Rezerwa 1/4 szklanki tłuszczu boczku i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Posiekaj boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Patelnie Cupcake line z wkładkami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Beat chrupiące masło orzechowe, tłuszcz boczek, i masło z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrupiące Masło OrzechoweChrupiące Masło Orzechowe
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Dodać jajka po kolei, pozwalając każdemu jajku do mieszanki masła orzechowego przed dodaniem następnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
JajkoJajko
6
Wlać mieszankę ciasta na przemian z wodą, mieszając aż do momentu włączenia. Wchodzisz w 2/3 posiekanego boczku; mieszanie wystarczy, aby równomiernie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
BoczekBoczek
WodaWoda
7
Wlać ciasto do przygotowanej patelni cupcake, około 2/3 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 20 do 25 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
9
Aby lukier: ubić kremowe masło orzechowe i serek wraz z mikserem elektrycznym, aż światło puszyste. Stopniowo mieszać w cukier cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kremowe Masło OrzechoweKremowe Masło Orzechowe
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LukierLukier
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
10
Wymieszać w wystarczającej ilości śmietany, aby rozcieńczyć lukier, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
LukierLukier
11
Rozłóż lukier na schłodzonych babeczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
12
Posypać pozostałą 1/3 porcją posiekanego boczku, a na wierzchu cały orzeszek ziemny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
BoczekBoczek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia3
Magazyn