Babeczka Z Boczkiem Z Masłem Orzechowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać masło orzechowe bekon Cupcake spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 592 kalorie. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 22. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka twarogu, kremowe masło orzechowe, masło ciasto mix, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Peanut Butter Chocolate Cupcake Pie, Babeczka z masłem orzechowym i czekoladą, oraz Babeczka czekoladowa z lukrem z masłem orzechowym.
Instrukcje
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół. Rezerwa 1/4 szklanki tłuszczu boczku i odstawić do ostygnięcia.
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Posiekaj boczek.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Patelnie Cupcake line z wkładkami papierowymi.
Beat chrupiące masło orzechowe, tłuszcz boczek, i masło z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż lekkie i puszyste.
Dodać jajka po kolei, pozwalając każdemu jajku do mieszanki masła orzechowego przed dodaniem następnego.
Wlać mieszankę ciasta na przemian z wodą, mieszając aż do momentu włączenia. Wchodzisz w 2/3 posiekanego boczku; mieszanie wystarczy, aby równomiernie połączyć.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni cupcake, około 2/3 pełne.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 20 do 25 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Aby lukier: ubić kremowe masło orzechowe i serek wraz z mikserem elektrycznym, aż światło puszyste. Stopniowo mieszać w cukier cukier.
Wymieszać w wystarczającej ilości śmietany, aby rozcieńczyć lukier, w razie potrzeby.
Rozłóż lukier na schłodzonych babeczkach.
Posypać pozostałą 1/3 porcją posiekanego boczku, a na wierzchu cały orzeszek ziemny.