Babeczka waniliowa Magnolia

Babeczka waniliowa Magnolia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj babeczki waniliowej magnolii. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 390 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 46 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Mieszanka cukru cukierników, mleka, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Przepis na babeczki waniliowe magnolii, Vanilla Cupcake-najlepszy test babeczek waniliowych wypiekanych przez 50 piekarzy i liczących, oraz Babeczki waniliowe Magnolia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Linia 2 (1/2 szklanki-12 pojemności) puszki na muffinki z papierkami na babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
4
W małej misce, połączyć mąki. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
W dużej misce, na średniej prędkości miksera elektrycznego, masło śmietany, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Stopniowo dodawać cukier i ubijać, aż będzie puszysty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Dodać jajka, 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
8
Dodać suche składniki w 3 częściach, na przemian z mlekiem i wanilią. Z każdym dodatkiem ubijaj, aż składniki zostaną włączone, ale nie przebijaj. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj ciasto w misce, aby upewnić się, że składniki są dobrze wymieszane. Ostrożnie łyżka ciasto do wkładek babeczki, wypełniając je o 3/4 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Piec przez 20 do 25 minut lub do momentu, gdy tester ciasta włożony do środka babeczki wyjdzie czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Schłodzić babeczki w puszkach przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
11
Wyjąć z puszek i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu przed oblodzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
12
Masło umieścić w dużej misce do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
13
Dodaj 4 szklanki cukru, a następnie mleko i wanilię. Na średniej prędkości miksera elektrycznego ubijaj, aż będzie gładka i kremowa, około 3 do 5 minut. Stopniowo dodawać pozostały cukier, po 1 szklance na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu (około 2 minut), aż lukier będzie wystarczająco gęsty, aby uzyskać dobrą konsystencję rozprowadzania. Może nie być konieczne dodawanie całego cukru. W razie potrzeby dodać kilka kropli barwnika spożywczego i dokładnie wymieszać. (Używaj i przechowuj lukier w temperaturze pokojowej, ponieważ lukier ustawi się, jeśli zostanie schłodzony.) Lukier można przechowywać w hermetycznym pojemniku do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn