Babeczka waniliowa Magnolia

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj babeczki waniliowej magnolii. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 390 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 46 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Mieszanka cukru cukierników, mleka, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Przepis na babeczki waniliowe magnolii, Vanilla Cupcake-najlepszy test babeczek waniliowych wypiekanych przez 50 piekarzy i liczących, oraz Babeczki waniliowe Magnolia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Linia 2 (1/2 szklanki-12 pojemności) puszki na muffinki z papierkami na babeczki.
W małej misce, połączyć mąki. Odstawić.
W dużej misce, na średniej prędkości miksera elektrycznego, masło śmietany, aż będzie gładkie.
Stopniowo dodawać cukier i ubijać, aż będzie puszysty, o 3 protokół.
Dodać jajka, 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Dodać suche składniki w 3 częściach, na przemian z mlekiem i wanilią. Z każdym dodatkiem ubijaj, aż składniki zostaną włączone, ale nie przebijaj. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj ciasto w misce, aby upewnić się, że składniki są dobrze wymieszane. Ostrożnie łyżka ciasto do wkładek babeczki, wypełniając je o 3/4 pełne.
Piec przez 20 do 25 minut lub do momentu, gdy tester ciasta włożony do środka babeczki wyjdzie czysty.
Schłodzić babeczki w puszkach przez 15 minut.
Wyjąć z puszek i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu przed oblodzeniem.
Masło umieścić w dużej misce do miksowania.
Dodaj 4 szklanki cukru, a następnie mleko i wanilię. Na średniej prędkości miksera elektrycznego ubijaj, aż będzie gładka i kremowa, około 3 do 5 minut. Stopniowo dodawać pozostały cukier, po 1 szklance na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu (około 2 minut), aż lukier będzie wystarczająco gęsty, aby uzyskać dobrą konsystencję rozprowadzania. Może nie być konieczne dodawanie całego cukru. W razie potrzeby dodać kilka kropli barwnika spożywczego i dokładnie wymieszać. (Używaj i przechowuj lukier w temperaturze pokojowej, ponieważ lukier ustawi się, jeśli zostanie schłodzony.) Lukier można przechowywać w hermetycznym pojemniku do 3 dni.