Babeczka migdałowa z solonym lukrem karmelowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj migdałowej babeczki z solonym karmelowym lukrem. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 439 kalorii. Ten przepis służy 12. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 196 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka cukru cukierników, sól, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto maślane z lukrem solonym karmelem, Vanillan migdałowe babeczki z solonym karmelem, oraz Pumpkin Spice Tres Leches ciasto z solonym karmelowym lukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia 12 kubków cupcake z wkładkami papierowymi. W misce wymieszać mąkę i proszek do pieczenia.
W misce do miksowania dokładnie zmiksować cukier i 1/2 szklanki margaryny do bardzo dobrego wymieszania. Ubić jajka, jeden po drugim, aż do całkowitego połączenia i wymieszać ekstrakty waniliowe i migdałowe. Stopniowo ubijaj mieszankę mąki, na przemian z mlekiem, w kilku dodatkach. Łyżką ciasto do przygotowanych kubków cupcake, wypełniając je o 2/3 pełne.
Piec babeczki w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka babeczki wyjdzie czysta, 20 do 25 minut.
W dużym rondlu na średnim ogniu umieścić brązowy cukier, 1/2 szklanki margaryny, syrop kukurydziany i waniliową masę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, 3 do 4 minut; zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do ogrzania (nie gorąco) temperatury.
Dodać krem, trochę na raz, aż karmel ma konsystencję miodu.
Wymieszać w szczypcie soli i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Ubijaj solone masło z cukrem cukierniczym w misce z elektrycznym mikserem na średniej prędkości, aż mieszanina będzie puszysta; powoli dodawaj i ubijaj karmel, łyżkę stołową na raz, ubijając, aż lukier będzie gładki.