Baba
Mud Pie zajmuje około 15 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 1,22 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 15 g tłuszczu i łącznie 337 kalorii . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup orzechy pekan, karton bitej śmietany, mleko i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Niewielu osobom naprawdę spodobało się to danie z południa. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 28% . Podobne przepisy to Pumpkin Chiffon Pie with a Double-Chocolate Crust , Impossible" Coconut Pie i 4 Ingredient Chicken Pot Pie .
Instrukcje
Rozpuść czekoladę w kuchence mikrofalowej, dodaj mleko skondensowane i mieszaj, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać na spód ciasta i posypać orzechami pekan.
W małej misce ubij mleko i mieszanki budyniowe przez 2 minuty (mieszanka będzie gęsta). Ostrożnie rozprowadź 1-1/2 szklanki mieszanki budyniowej na orzechach pekan.
Wymieszaj 1/2 szklanki bitej śmietany z pozostałą mieszanką budyniową; nałóż łyżką na warstwę budyniową. Przykryj pozostałą bitą śmietaną. Schłodź, aż stężeje.