Azjatyckie "Spaghetti" I Klopsiki
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 64 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka bułki tartej panko, olej, groszek śnieżny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Inspirowane azjatyckimi klopsikami i Spaghetti, Azjatyckie Spaghetti Z Klopsikami Z Kurczaka, oraz Klopsiki z kurczaka do Spaghetti i klopsików.
Instrukcje
Wymieszać skrobię kukurydzianą i bulion aż do wymieszania.
Dodaj 2 Łyżki. sos, sos sojowy, 1 łyżeczka. pięć przypraw w proszku i pokruszony pieprz; dobrze wymieszać.
Połączyć mięso, bułka tarta i pozostałe dressing i pięć przypraw w proszku; kształt W 1-calowe kulki.
Makaron gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól. Tymczasem olej ciepła w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać klopsiki; gotować 10 min. lub aż równomiernie zbrązowieje, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj marchew na patelni; gotować i mieszać 4 min. Wsypać groszek śnieżny i cebulę; gotować i mieszać 1 min.
Powrót klopsiki na patelni. Wymieszać z mieszaniną bulionu. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim ogniu 4 min. lub do czasu, aż klopsiki są gotowe (160F) i sos jest lekko zagęszczony, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj do składników na patelni; wymieszać.