Azjatyckie Klopsiki

Azjatyckie Klopsiki
Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 40 i kosztuje 24 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sos hoisin, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Azjatyckie Klopsiki, Azjatyckie Klopsiki, oraz Azjatyckie Klopsiki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić klopsiki: Rozgrzej piekarnik do 191°. spryskaj dużą, obramowaną blachę sprayem do pieczenia. W dużej misce połącz wszystkie składniki klopsików i delikatnie, ale dokładnie wymieszaj palcami. Używając mokrych rąk, uformuj mieszaninę na 1 1/4-calowe kulki i umieść na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
KlopsikiKlopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
2
Piec przez 20 minut, aż klopsiki będą lekko rumiane na zewnątrz, od czasu do czasu potrząsając patelnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
W dużej misce, połączyć wszystkie składniki sosu z wyjątkiem szalotki, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Klopsiki umieścić w wolnej kuchence, zalać sosem i delikatnie wymieszać. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4 godziny. Włącz ogrzewanie do ciepłego ustawienia i podawać klopsiki bezpośrednio z wolnej kuchenki lub, alternatywnie, przenieść klopsiki do półmiska lub miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Udekorować szalotki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepodwójnie wędzony boczek w plastrach, pokrojony w drobną kostkępodwójnie wędzony boczek w plastrach, pokrojony w drobną kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebułka tarta świeżabułka tarta świeża1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesos z kaczkisos z kaczki1łyżka czerwony ocet winnyjajko, pobitejajko, pobite12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekana świeża kolendraposiekana świeża kolendra23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekana świeża kolendraposiekana świeża kolendra12 łyżeczki czosnku w proszkudrobno posiekany świeży imbirdrobno posiekany świeży imbir12 łyżeczki czosnku w proszkuząbki czosnku, drobno posiekane (oząbki czosnku, drobno posiekane (o6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.wieprzowina mielonawieprzowina mielona591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 uncje groszku śnieżnego, przyciętego i przekrojonego na pół4 uncje groszku śnieżnego, przyciętego i przekrojonego na pół1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane świeże liście kolendry (około 1 uncji wagowo, około 4 do 6 gałązek) plus około 6 gałązek do dekoracjiposiekane świeże liście kolendry (około 1 uncji wagowo, około 4 do 6 gałązek) plus około 6 gałązek do dekoracji1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreodrobno posiekane jalapeño (nasiona usunięte)drobno posiekane jalapeño (nasiona usunięte)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniskosodowy rosół z kurczakaniskosodowy rosół z kurczaka23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasos sojowy niskosodowysos sojowy niskosodowy1smallscebula drobno posiekanacebula drobno posiekana791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszalotki, białe i jasnozielone części, cienko pokrojone (oszalotki, białe i jasnozielone części, cienko pokrojone (o23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekasztany wodne, drobno posiekanekasztany wodne, drobno posiekane

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 32 dolarów za butelkę.
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia2
Magazyn