Asian Peanut Noodles is a bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, jalapeño, imbir i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier granulowany, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciastka Truskawkowo-Lawendowe jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Azjatycki Makaron Orzechowy, Azjatycki Makaron Orzechowy, oraz Asian Peanut Beef & Noodles for Two dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodaj marchew i gotować, aż tylko chrupiące-przetargu, o 2 do 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej Usuń marchewkę na durszlak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Dodaj makaron do garnka z wrzącą wodą i gotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Podczas gotowania makaronu, przenieść marchew do małej miski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina Wieprzowa
4
Umieść durszlak w zlewie.Gdy makaron jest gotowy, spuścić je przez durszlak i spłukać pod zimną wodą, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
5
Makaron przełożyć do dużej miski, skropić 1 łyżeczką oleju sezamowego i wrzucić do płaszcza; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego Sezamu
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Umieścić pozostałe 2 łyżeczki oleju sezamowego, kolendra, masło orzechowe, sos sojowy, imbir, sos rybny, sok z limonki, cukier, czosnek, i jalapeño w blenderze. Mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji, zatrzymując się w razie potrzeby, aby zeskrobać boki gumową szpatułką (jeśli mieszanina jest zbyt gęsta, dodaj gorącą wodę z kranu 1 łyżeczkę na raz, aż osiągnie pożądaną konsystencję); pozostaw sos w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Sos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Szczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
7
Dodaj zarezerwowane marchewki, szalotki, papryka, i ogórek do miski z makaronem i wlać sos orzechowy na górze. Wrzucić, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Orzechowy
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Gałązki Kopru Włoskiego
Słonina Wieprzowa
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 32 dolarów za butelkę.