Azjatycki Kurczak Z Grilla

Azjatycki Grillowany kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka brązowego cukru, sos czosnkowy chile, udka z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest tak doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowany Kurczak Azjatycki, Grillowany Kurczak Azjatycki, oraz Przepis Na Kurczaka Z Grilla Azjatyckiego.
Instrukcje
Umieść sos sojowy, brązowy cukier, sok z limonki, sok pomarańczowy, słodki sos chili, sos chili czosnkowy, czosnek i curry w dużej plastikowej torbie na suwak. Uszczelnij i ugniataj torebkę palcami, aby wymieszać wszystkie składniki i rozpuścić cukier.
Włożyć udka z kurczaka do marynaty, wycisnąć powietrze z worka, zapinać na zamek i przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub przez noc.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim i niskim ogniu; lekko nasmaruj ruszt.
Wyjąć kurczaka z worka, przelać nadmiar marynaty do małego rondla i doprowadzić do pełnego wrzenia na około 1 minutę, aby wysterylizować marynatę.
Grilluj udka kurczaka, aż nie będą już różowe w środku i pokaż znaki grilla, około 25 minut, obficie fastrygując je wysterylizowaną marynatą podczas grillowania.