Azjatycka Zupa Grzybowa

Azjatycka Zupa Grzybowa
Azjatycka zupa grzybowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.87 za porcję. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 6G białka, oraz 18g tłuszczu. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz zewnętrzne liście kapusty 1 napa, grzyby cremini, groszek śnieżny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest idealny do Jesień. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Spróbuj Azjatycka Zupa Grzybowa, Zupa Z Kurczaka Z Grzybami Azjatyckimi, oraz Under The Weather Vegetables & Mushroom Noodle Soup (Asian Style) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu i gotować czosnek i imbir, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Połącz bulion, sos sojowy i sos rybny, jeśli używasz, do rondla i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodaj pozostałe składniki z wyjątkiem grochu śnieżnego, szalotki i olej sezamowy. Dusić 20 minut, a następnie dodać groszek śnieżny. Gotować tylko kilka minut dłużej, aż groszek śnieżny zmiękną, ale nadal są jasnozielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4
Dodaj szalotki do rondla, zdjąć z ognia, i Chochla do miski do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
5
Skropić odrobiną oleju sezamowego na wierzchu każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn