Azjatycka Sałatka z prażonymi orzeszkami ziemnymi

Azjatycka Sałatka z prażonymi orzeszkami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 132 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kapusty, orzeszki ziemne prażone na sucho, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Azjatycka Sałatka z kurczakiem i prażonymi orzeszkami ziemnymi, Sałatka z czerwonej kapusty azjatyckiej z orzeszkami ziemnymi, oraz Sałatka Z Marchwi Południowo-Wschodniej Azji Z Miętą I Prażonymi Orzeszkami Ziemnymi.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce.
W małej miseczce wymieszać pieprz jalapeo i 6 kolejnych składników, mieszając trzepaczką.
Wlać mieszankę opatrunkową na mieszaninę kapusty, rzucając do płaszcza.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.