Azjatycka Kalifornijska Meksykańska Sałatka Ze Sztucznego Kraba

Azjatycka Kalifornijska Meksykańska Sałatka Ze Sztucznego Kraba
Asian Californian Mexican Faux Crab Salad is a bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 1068 kalorii, 22g białka, oraz 86 g tłuszczu. Na 7,26 zł za porcję, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, sól morska i pieprz, faux crab bit i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Azjatycka Kalifornijska Meksykańska Sałatka Ze Sztucznego Kraba, Faux Crab Cakes, oraz Faux She-Zupa Krabowa.

Instrukcje

1
W szklanej misce wrzucić składniki na salsę. Doprawić solą i pieprzem i odstawić do niech smaki budować. Single
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
GuyChef mówi, aby pozostawić go na godzinę, ale 30 minut jest również w porządku.
3
Połączyć posiekane awokado i sok z limonki, doprawić solą morską i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Zestaw aside.In kolejna szklana miska, dodaj wszystkie składniki na faux kraba.Wymieszać, doprawić solą morską i świeżo zmielonym czarnym pieprzem do smaku.Ok, teraz połączenie trzech bitów:.Możesz zrobić z kraba bazę, potem awokado, potem salsę, posypaną kwaśną śmietaną.Albo -- możesz zrobić z awokado bazę, z krabem, potem z salsą, potem ze śmietaną.Albo ... możesz rozłożyć ładną bazę salsy, na wierzch z gównem, a potem dodać awokado, kwaśną śmietanę na wierzch lub z boku.Albo ... zacznij używać wyobraźni, nie potrzebujesz mnie, żebym ci wszystko mówił, prawda?.Podałam je w naszym domu jako przystawkę w dużych kieliszkach do martini. Pozwolę ci zgadnąć kolejność ułożenia bitów--; -).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn