Awokado Nadziewane Boczkiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać boczek Nadziewane awokado spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,25 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 5G białka, oraz 35 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, czosnek, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 145 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Awokado Nadziewane Boczkiem, Awokado Nadziewane, oraz Awokado Nadziewane Owocami Morza.
Instrukcje
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Plastry boczku osuszyć na papierowych ręcznikach; pokruszyć.
Wymieszać masło, brązowy cukier, ocet, sos sojowy, i czosnek w rondlu; gotować i mieszać mieszaninę na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści, o 10 protokół.
Połówki awokado posypać solą; każdą połówkę wypełnić pokruszonym boczkiem.
SOS mżawka nadziewane awokado.