Aussie Burger
Przepis Aussie Burger może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Na 2,23 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 783 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz bułki kaiser, marynowane buraki, pierścienie ananasa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Aussie Burger z "The Lot", Aussie Burger, oraz Saveur ' s Aussie Burger dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na gorąco na średnio gorącym węglu drzewnym( średnie ciepło dla gazu); patrz procedura grillowania.
Połączyć ketchup, majonez, i chile pasty.
Wołowinę wymieszać z 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu, a następnie uformować na 4 paszteciki.
Lekko grzane bułeczki na grillu.
Posmaruj ananasa na sucho i posmaruj 1/2 łyżki oleju.
Olej grill rack, następnie grill ananas i hamburgery, pokryte tylko wtedy, gdy za pomocą grilla gazowego, obracając raz, aż ananas jest miękki i karmelizowane i hamburgery są średnio rzadkie, około 4 minut w sumie.
Rozgrzać pozostały 1/2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca, a następnie smażyć jajka.
Rozłóż chile majonez na rolkach, a następnie złóż hamburgery z ananasem, burakami, jajkami, sałatą i pomidorem.
Rolki, ananasy i hamburgery można gotować na gorącej naoliwionej dużej (2-palnikowej) patelni grillowej na średnim ogniu.