Astakos Spiros-homar jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 1267 kalorii, 84g białka, oraz 83g tłuszczu. Na 10,54 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką koperek, majonez, sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 83%. Spróbuj Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków, oraz Homar na parze z sosem ziołowym i Bisque homara dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podczas gotowania homara, upewnij się, że Homar żyje. Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia i zanurzyć homara, ogon najpierw, do wody i gotować przez 8 do 10 minut. Muszla powinna stać się jasnopomarańczowa. Gdy homary ostygną, przeciąć homara na pół, wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
3 Paluszki Precelkowe
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Usuń całe wnętrze głowy i spłucz. W misce wymieszać mięso krabowe, majonez, jajko, 3/4 szklanki bułki tartej, szalotki, płatki chile, koperek, sól i pieprz. Z połówkami homara na boku, mięso do góry, wypełnić głowę farszem z mięsa krabowego,posypać pozostałą bułkę tartą i piec w piekarniku 350 stopni, aż się ogrzeje, a bułka Tartaczna lekko rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Cały Imbir, Rozgnieciony
Crabmeat
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji