Astakos Spiros-Homar

Astakos Spiros-Homar
Astakos Spiros-homar jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 1267 kalorii, 84g białka, oraz 83g tłuszczu. Na 10,54 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką koperek, majonez, sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 83%. Spróbuj Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków, oraz Homar na parze z sosem ziołowym i Bisque homara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podczas gotowania homara, upewnij się, że Homar żyje. Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia i zanurzyć homara, ogon najpierw, do wody i gotować przez 8 do 10 minut. Muszla powinna stać się jasnopomarańczowa. Gdy homary ostygną, przeciąć homara na pół, wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Usuń całe wnętrze głowy i spłucz. W misce wymieszać mięso krabowe, majonez, jajko, 3/4 szklanki bułki tartej, szalotki, płatki chile, koperek, sól i pieprz. Z połówkami homara na boku, mięso do góry, wypełnić głowę farszem z mięsa krabowego,posypać pozostałą bułkę tartą i piec w piekarniku 350 stopni, aż się ogrzeje, a bułka Tartaczna lekko rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
CrabmeatCrabmeat
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia53
Magazyn