Ashley ' s Meatloaf-and-puree Potato Sandwiches

Ashley ' s Meatloaf-and-puree Potato Sandwiches
Ashley ' s Meatloaf-and-puree ziemniaczane kanapki może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.88 za porcję. Jedna porcja zawiera 863 kalorie, 53g białka, oraz 50 g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 291 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Mieszanka panko, panko, boczek wędzony hickory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 85% to danie jest super. Spróbuj Ashley ' s Meatloaf-and-puree Potato Sandwiches, Puree Ziemniaczane Nadziewane Klopsiki, oraz Pieczone babeczki z polewą ziemniaczaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj klopsiki: Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pulse posiekany boczek 4 do 5 razy w robocie kuchennym, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Połącz boczek, wieprzowinę i kolejne 8 składników, używając rąk.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
WieprzowinaWieprzowina
4
Przenieść mieszaninę wieprzowiny do lekko nasmarowanej 8 1/2-x 4 1/2-calowy Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
5
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 45 minut do 2 godzin lub aż termometr do mięsa włożony do środka rejestruje 16
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
6
Przygotować sos: gotować plastry boczku w dużej żeliwnej patelni 8 do 10 minut lub do chrupkości; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając kapiele w patelni. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
7
Dodaj pomidory, pokrój boki w dół i plasterki cebuli. Gotować 6 do 7 minut z każdej strony lub do zwęglenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CebulaCebula
8
Zdjąć z ognia. Pomidory Pulse, cebula, ocet, a następnie 2 składniki w robocie kuchennym tylko do grubo posiekane i połączone. Wymieszać z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
OcetOcet
CebulaCebula
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
9
Przygotuj ziemniaki: rozgrzej brojlery z regałem piekarnika umieszczonym w pozycji środkowej. Przynieś ziemniaki Yukon gold, 1 łyżka. sól morska i woda do przykrycia do wrzenia w dużym rondlu na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do średniego, i gotować 15 minut lub do miękkości; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sól MorskaSól Morska
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
10
Połączyć ziemniaki, panko, a następnie 5 składników w dużej misce; zacieru z masher ziemniaków do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
11
Umieść 12 plastrów klopsa na lekko nasmarowanym stojaku na patelni z brojlerami. Łyżka mieszanki ziemniaków obficie na klopsie. Broil 4 do 5 minut lub aż ziemniaki są złote i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
12
Podawać między kromkami chleba z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
SOSSOS

Składniki

2Spód: okruszki z herbatników graham2 łyżeczki gorącej soli2 łyżeczki gorącej soli52 łyżki roztopionego masłahickory-plastry boczku wędzonego, pokrojone na kawałkihickory-plastry boczku wędzonego, pokrojone na kawałki454papryka habanero1/2 opakowania plastrów boczku wędzonego, grubo posiekanego1/2 opakowania plastrów boczku wędzonego, grubo posiekanego24obfite kromki chleba, grillowaneobfite kromki chleba, grillowane2Spód: okruszki z herbatników graham3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala1porcja startego parmezanuMusztarda DijonMusztarda Dijon4larges(częściowo & )(częściowo & )12krewetki i żyłkiSOS POMIDOROWO-BOCZKOWYSOS POMIDOROWO-BOCZKOWY1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana zielona cebulaposiekana zielona cebula12krewetki i żyłkiDekoracja: zielona cebulaDekoracja: zielona cebula1porcja startego parmezanudrobno zmielony pieprzdrobno zmielony pieprz12krewetki i żyłkiKlopsikiKlopsiki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepanko (Japońska bułka tarta)panko (Japońska bułka tarta)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepanko (Japońska bułka tarta)panko (Japońska bułka tarta)1kilogramypieczeń z łopatki wieprzowej (Boston butt), mielonapieczeń z łopatki wieprzowej (Boston butt), mielona12krewetki i żyłkiPUREE ZIEMNIACZANEPUREE ZIEMNIACZANE591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweStarta czerwona cebulaStarta czerwona cebula1porcja startego parmezanuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku2warzywo (np. szpinak)świeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty ostry ser Cheddarświeżo starty ostry ser Cheddar1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę1porcja startego parmezanuSriracha Asian hot Chili sauceSriracha Asian hot Chili sauce680papryka habaneropomidory, połówkipomidory, połówki1porcja startego parmezanuSos WorcestershireSos Worcestershire1largescebula żółta, pokrojona w plasterkicebula żółta, pokrojona w plasterki907papryka habaneroZiemniaki Yukon gold, pokrojone na kawałki o grubości 1 calaZiemniaki Yukon gold, pokrojone na kawałki o grubości 1 cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia26
Magazyn