Art ' s Graham Cracker Cookies
Art Graham Cracker Cookies może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 75 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubi to Południowe danie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, pekan, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Czekoladowe Ciasteczka Graham Cracker, Smookies (Graham Cracker Chocolate Chip Cookies with tosty Marshmallows), oraz Graham Cracker Log dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Ułóż krakersy graham w jednej warstwie na blasze do pieczenia, upewniając się, że krakersy dotykają się nawzajem.
Rozgrzać masło, margarynę i biały cukier w rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści, o 2 protokół. Wymieszać z orzechami pekan.
Rozłóż mieszaninę masła na krakersach graham.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż mieszanina masła zostanie wchłonięta, 8 do 10 minut. Natychmiast przenieś krakersy do ostygnięcia na folii aluminiowej lub papierze woskowym. Po ugotowaniu rozbij krakersy na kawałki wielkości kęsa.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino można spróbować Brundlmayer Steinmassl Riesling. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
![Brundlmayer Steinmassl Riesling]()
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Chłodny początek z zapachami lasu sosnowego, jałowca i czerwonej brzoskwini wyskakujących ze szkła. Obfite i solidne; bardzo żywe z dobrym średnim ciałem, chrupiącą świeżością i obfitym ekstraktem; chisseled z żywą kwasowością, która wkrótce całkowicie się zintegruje. Piękny chwyt.