Aromatyczny Meat Loaf
Aromatyczny Meat Loaf wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 5. To danie główne ma 198 kalorii, 24g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Za 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka chleba, proszku czosnkowego, mielonej musztardy i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 43%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Aromatyczny Meat Loaf, Aromatyczny Meat Loaf Wellington, oraz Najlepszy W Historii Meat Loaf.
Instrukcje
W dużej misce ubij białka.
Dodaj mleko i chleb; odstaw na 5 minut. Dodaj cebulę, sos Worcestershire i przyprawy. Pokrusz wołowinę na mieszance i dobrze wymieszaj.
Uformuj Bochenek w 11-calowym. x 7-w. blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Piec bez przykrycia w 350° przez 35 minut; odcedzić.
Łyżka ketchup na bochenek.
Piec 10-20 minut dłużej lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.
Odstaw na 10 minut przed pokrojeniem.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Zinfandel
Cabernet Sauvignon i Zinfandel to świetny wybór na pieczeń. Pieczeń będzie działać z wieloma czerwonymi winami. Polecamy coś odważnego i owocowego, jak Cabernet Sauvignon lub Zinfandel. Możesz spróbować Maxville Cabernet Sauvignon. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 52 dolarów za butelkę.
![Maxville Cabernet Sauvignon]()
Maxville Cabernet Sauvignon
Nasz Cabernet Sauvignon ma głębokie, bogate odcienie rubinu i granatu z kuszącymi aromatami perfum, cedru i dojrzałych ciemnych owoców z wanilią, cassis i czarnym pieprzem. Wykończenie jest długie i bogate.