Aromatyczny gulasz wołowy
Aromatyczny gulasz wołowy wymaga około 6 godzin i 25 minut od początku do końca. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 216 kalorii, 22 g białka i 4 g tłuszczu każda. Za 1,3 dolara za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Ten przepis z Taste of Home wymaga cebuli, ziemniaków, papryki i ząbków czosnku. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Jest idealna na jesień. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują aromatyczną wołowinę w sosie, aromatyczny mostek wołowy i aromatyczną wołowinę Stir-Fry.
Instrukcje
W 3-kwart. w powolnym naczyniu, połączyć grzyby, ziemniaki, marchewkę, cebulę i seler.
W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj mąkę, paprykę, sól i pieprz.
Dodawaj po kilka kawałków wołowiny i potrząsaj, aż się nią pokryje.
Połóż na mieszance warzywnej.
Połącz bulion, sos teriyaki, czosnek i liść laurowy; polać wołowiną.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż mięso i warzywa będą miękkie. Wyrzuć liść laurowy.
Polecane wino: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec
Shiraz, Cabernet Sauvignon i Malbec to świetny wybór na gulasz wołowy. Te pełne wina czerwone są idealnym dodatkiem do pożywnego gulaszu wołowego. Możesz spróbować różowego Bodega Norton Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![Bodega Norton Brut Rose]()
Bodega Norton Brut Rose
Intensywne aromaty czerwonych owoców, truskawek i jagód. Młody, świeży. Przyjemne z długim finiszem.