Arbuz Skórka Relish

Arbuz Skórka Relish
Arbuz Skórka smak może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka mielonej kurkumy, skórki arbuza, musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Arbuz-ogórki ze skórki, Marynowana Skórka Arbuza, oraz Marynowana Skórka Arbuza.

Instrukcje

1
Doprowadzić 3 ćwiartki wody do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać skórkę; gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
3
Dobrze spuścić.
4
Na patelni wymieszać cukier i pozostałe składniki; doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 minuty. Wymieszać ze skórką arbuza; gotować na wolnym ogniu, odkryte, 30 minut lub do wchłonięcia większości cieczy, często mieszając. Schłodzić; zalać szczelnymi pojemnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
RozkoszRozkosz
CukierCukier
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Uwaga: Przechowywać w lodówce arbuza smak Skórki w hermetycznych pojemnikach do dwóch miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
RozkoszRozkosz
WołowinaWołowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn