Arbuz Pops

Arbuz Pops
Watermelon Pops to bezglutenowe przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, kostki lodu, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Podobne przepisy to Arbuz Pops, Arbuz Ice Pops, oraz Arbuz pops.

Instrukcje

1
Wymieszać 1/3 szklanki cukru i limonki żelatyny wymieszać w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Limonkowymżelatyna O Smaku Limonkowym
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodać 1 szklankę wrzącej wody; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Dodaj tyle lodu do 1/2 szklanki zimnej wody, aby zmierzyć 3/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
4
Dodaj do żelatyny wapiennej; mieszaj do całkowitego rozpuszczenia lodu. Przechowywać w lodówce 25 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Limonkowymżelatyna O Smaku Limonkowym
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
5
W międzyczasie powtórz Krok 1 za pomocą mieszanki żelatyny truskawkowej i pomiń etap chłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone
6
Wlać do 16 (3-oz.) kubki papierowe. Zamrażać 20 min. Wymieszać 1/2 łyżeczki. czekoladowe chipsy do żelatyny w każdej filiżance.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
7
Beat Serek i pozostały cukier z mikserem w średniej misce, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z chłodnym batem; rozprowadzić na żelatynie w filiżankach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Wlać żelatynę limonkową na mieszaninę serków śmietankowych. Włóż Drewniany pop stick do żelatyny w środku każdego kubka. Zamrozić 3 godziny lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
żelatyna O Smaku Limonkowymżelatyna O Smaku Limonkowym
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
9
Wyjąć Popy z filiżanek tuż przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn