Arbuz Pops
Watermelon Pops to bezglutenowe przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, kostki lodu, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Podobne przepisy to Arbuz Pops, Arbuz Ice Pops, oraz Arbuz pops.
Instrukcje
Wymieszać 1/3 szklanki cukru i limonki żelatyny wymieszać w średniej misce.
Dodać 1 szklankę wrzącej wody; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodaj tyle lodu do 1/2 szklanki zimnej wody, aby zmierzyć 3/4 szklanki.
Dodaj do żelatyny wapiennej; mieszaj do całkowitego rozpuszczenia lodu. Przechowywać w lodówce 25 min.
W międzyczasie powtórz Krok 1 za pomocą mieszanki żelatyny truskawkowej i pomiń etap chłodzenia.
Wlać do 16 (3-oz.) kubki papierowe. Zamrażać 20 min. Wymieszać 1/2 łyżeczki. czekoladowe chipsy do żelatyny w każdej filiżance.
Beat Serek i pozostały cukier z mikserem w średniej misce, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z chłodnym batem; rozprowadzić na żelatynie w filiżankach.
Wlać żelatynę limonkową na mieszaninę serków śmietankowych. Włóż Drewniany pop stick do żelatyny w środku każdego kubka. Zamrozić 3 godziny lub do twardości.
Wyjąć Popy z filiżanek tuż przed podaniem.