Arbuz Lemoniada Koktajl
Arbuz Lemoniada koktajl może być tylko napój szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 134 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 11 i kosztuje $1.38 za porcję. Jeśli masz arbuza, sok z cytryny, rum, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Koktajl z lemoniadą i tequilą na Narodowy Dzień lemoniady, Gin Cocktail ~ Arbuz Basil Bramble Cocktail, oraz Lemoniada Arbuzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nad dużą miską przełożyć sitko o drobnych oczkach i odstawić na bok.
Umieść arbuza w blenderze i zmiksuj do skroplenia, około 1 minuty.
Wlać przez sitko do miski i zeskrobać gumową szpatułkę o wewnętrzną powierzchnię Sitka, aby przepchnąć sok, aż pozostanie tylko miąższ. Wyrzucić miąższ. (Powinieneś mieć około 3 szklanki soku.)
Przenieść sok z arbuza do niereaktywnego pojemnika 2-quart.
Dodaj rum, sok z cytryny, Likier i cukier i mieszaj, aż cukier się rozpuści. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, około 2 godzin. Tuż przed podaniem wymieszać do rekombinacji.
Zalać lodem i udekorować kilkoma jeżynami.