Arancini

Arancini
Arancini może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sera fontina, bułka tarta, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis od Foodnetwork ma 18 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Arancini, Arancini di Riso, oraz Dnia: Szafran Arancini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić bulion i 1/4 łyżeczki soli do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z ryżem, zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Rozłóż na pergaminowej blasze do pieczenia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Połączyć orzeszki piniowe, mozzarella, fontina i pietruszka w misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
16 Plasterków Sera Fontina16 Plasterków Sera Fontina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Jajka ubić w dużej misce, następnie wymieszać ze schłodzonym ryżem, parmezanem i 2/3 szklanki bułki tartej. Uformuj mieszaninę w szesnaście kulek 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Pozostałą bułkę tartą umieścić w płytkiej misce. Naciśnij palec w środku każdej kulki ryżu, włóż 2 łyżeczki mieszanki mozzarelli, a następnie szczypta ryż wokół nadzienia, aby zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Rozwałkuj kulki w bułce tartej i umieść na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia. Luźno przykryć i przechowywać w lodówce, co najmniej 1 godzinę lub przez noc. (Jeśli chłodzi się przez noc, przed smażeniem zwijamy więcej bułki tartej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
7
Podgrzać 1/2 cala oleju roślinnego w dużym rondlu na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia rejestruje 350 stopni F. praca partiami, smażyć kulki ryżu, obracając, aż złoty kolor brązowy ze wszystkich stron, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
8
Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych; doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
9
Zdjęcia Anna Williams
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn