Apricot pâte de Fruit

Apricot pâte de Fruit
Apricot pâte de Fruit może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 60 i kosztuje 7 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 12 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz pod ręką wodę, konfitury morelowe, sproszkowaną żelatynę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Pasztet Z Moreli I Wanilii De Fruit, Truskawka Pàte de Fruit, oraz Grejpfrut pâte de Fruit Candy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko posmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 8 na 8 cali. Ułóż naczynie arkuszem papieru woskowego, który rozciąga się 4 cale poza obręcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
2
Przecedzić syrop morelowy z puszki do rondla; morele zarezerwować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodać suszone morele do rondla i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż morele będą miękkie, a większość płynu odparuje, 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morele SuszoneMorele Suszone
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Przenieść zawartość rondla do robota kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Dodaj zarezerwowane morele w puszkach, konfitury morelowe i 1/2 szklanki cukru. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MoreloweKonfitury Morelowe
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
6
Przełożyć puree z moreli do rondla i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, często mieszając, aż zgęstnieje i nadmiar płynu odparuje, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
7
W misce posyp żelatynę wodą w równej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Odstawić, aż żelatyna zmięknie, a następnie podgrzać wodą przez 20 sekund, aby całkowicie rozpuścić żelatynę. Żelatynę wymieszać z puree morelowym. Zeskrobać mieszaninę do przygotowanego naczynia i wygładzić powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
9
Ostudzić do temperatury pokojowej, następnie przykryć folią i schłodzić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
10
Tuż przed podaniem rozpakuj owoc pte de moreli na powierzchnię roboczą. Odkleić i wyrzucić papier woskowy. Za pomocą ostrego noża pokrój pte na 1-calowe kwadraty lub Trójkąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
11
Rozłóż około 1/2 szklanki cukru w płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Kawałki zwijamy w cukrze, aby pokryć. Ułóż na talerzu i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn