Apricot Petits Fours
Apricot Petits Fours wymaga około 4 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 54 porcje z 332 kalorie, 7G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz syrop kukurydziany, masło, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Mało kto lubi ten deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Apricot Petits Fours, Petits Fours, oraz Petits Fours.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno i boki patelni 15x10x1 cala sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki ciasta z wyjątkiem likieru z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 22 do 28 minut lub aż ciasto sprężyny z powrotem po dotknięciu lekko w centrum.
Nalej Likier na wierzch ciasta. Ochłodzić całkowicie, około 20 minut. Aby uniknąć okruchów ciasta podczas dodawania lukru, zamrozić ciasto na 1 godzinę przed krojeniem.
W dużej misce, ubić składniki lukru na małej prędkości, aż cukier puder jest zwilżony. Beat na dużej prędkości, aż gładka. Jeśli to konieczne, dodaj 2 do 3 łyżeczek więcej nektaru morelowego, aż polewa będzie wylewana.
Umieść stojak chłodzący na arkuszu ciastek lub woskowanym papierze, aby złapać kapiące oblodzenie.
Pokrój ciasto na 9 rzędów po 6 rzędów. Pracując z 6 kawałkami na raz, usuń kawałki ciasta z patelni i umieść na stojaku chłodzącym. Łyżka lukier równomiernie na górze i boki kawałków ciasta, pozwalając oblodzenia płaszcz boki. (Oblodzenie, które kapie, może być ponownie użyte.)
Odstawić do momentu ustawienia oblodzenia, około 2 godzin.
Udekoruj migdałami i skórką pomarańczową według uznania. Przechowywać w pojedynczej warstwie w szczelnym plastikowym pojemniku.