Apricot-orzech Crisp może być tylko deser szukasz. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 585 kalorii, 8G białka, oraz 28g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cukru, orzechy włoskie, staroświecki owies i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Apricot-orzech Crisp, Apricot Crisp, oraz Apricot Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszaj mąkę, owies, brązowy cukier, cynamon i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Cynamon
Mąka Uniwersalna
Owies Zwyczajny
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
2
Dodać masło i wcierać opuszkami palców, aż mieszanina połączy się w wilgotne grudki. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Włoskie
Masło
Sucha Przyprawa Rub
3
Do ahead: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, cynamon i sól w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Cynamon
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
3
Dodać morele i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morela
4
Przenieś mieszaninę moreli do szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 11x7x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morela
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
5
Posypać polewą.
6
Piec chrupiące, aż napełnianie jest bulgotanie wokół krawędzi i polewa jest chrupiące i złoty, o 1 godzinę. Schłodzić co najmniej 20 minut.