Apple Spice Dump Cake

Apple Spice Dump Cake
Apple Spice Dump Cake może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Ten przepis służy 15. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz nadzienie z szarlotki, mieloną gałkę muszkatołową, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Apple Spice Dump Cake, Crock-Pot Spiced Apple Dump Cake, oraz Apple Cranberry Dump Cake Cobbler.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać puszki z nadzieniem szarlotki do prostokątnej patelni 9 x 13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do SzarlotekNadzienie Do Szarlotek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
W małej misce wymieszaj cynamon, gałkę muszkatołową, ziele angielskie i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Posypać mieszaninę nadzieniem ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do CiastaNadzienie Do Ciasta
5
Wylać suche pudełko mieszanki ciasta na jabłka. Kropka z masłem i roztrzepanymi orzechami na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
MasłoMasło
OrzechyOrzechy
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut do godziny, aż ciasto będzie brązowe na górze i bulgotanie po bokach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać na ciepło z lodami lub bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
LodyLody
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn