Apple Spice Dump Cake
Apple Spice Dump Cake może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Ten przepis służy 15. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz nadzienie z szarlotki, mieloną gałkę muszkatołową, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Apple Spice Dump Cake, Crock-Pot Spiced Apple Dump Cake, oraz Apple Cranberry Dump Cake Cobbler.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C.)
Wlać puszki z nadzieniem szarlotki do prostokątnej patelni 9 x 13 cali.
W małej misce wymieszaj cynamon, gałkę muszkatołową, ziele angielskie i cukier.
Posypać mieszaninę nadzieniem ciasto.
Wylać suche pudełko mieszanki ciasta na jabłka. Kropka z masłem i roztrzepanymi orzechami na wierzchu.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut do godziny, aż ciasto będzie brązowe na górze i bulgotanie po bokach.
Podawać na ciepło z lodami lub bitą polewą.