Apple Danish może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 159 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka skracania, masło, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sernik Jabłkowy Duński, Ser Jabłkowy Duński, oraz Easy Apple Danish dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce połączyć mąkę i sól; pokroić w skrócenie, aż mieszanina przypomina grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połącz żółtko z mlekiem; dodaj do mieszanki mąki. Mieszaj, aż ciasto się przylgnie. Podziel ciasto na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Mleko
3
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj połowę ciasta na 15 cali. x 10 po. prostokąt; przenieś do smarowanego 15-calowego. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
W misce, wrzucić składniki nadzienia; łyżką na ciasto na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Patelnia
5
Rozwałkuj pozostałe ciasto do innego 15-in. x 10 po. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
6
Miejsce nad nadzieniem.
7
Pędzel z białkiem jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
8
Piec w temperaturze 375° przez 40 minut lub do złotego koloru. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
9
W przypadku glazury połącz cukier cukierniczy z wystarczającą ilością wody, aby uzyskać mżawą konsystencję.