Apple Crumb Croustades
Jabłko Crumb Croustades może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, zmielony cynamon, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Apple Croustades, Grzanki jabłkowe z brązowym cukrem-lody bourbon, oraz Ciasto z rabarbarem i szarlotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, lekko łyżką 1 szklankę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
W średniej misce wymieszać 1 szklankę mąki i 1/8 łyżeczki soli; pokroić w 3 łyżki masła blenderem do ciast lub 2 noże, aż mieszanina będzie przypominała Gruboziarnisty posiłek.
Dodaj 3 1/2 łyżki wody lodowej; mieszać tylko do wilgotne. Ciasto wyłożyć na mocno posypaną mąką powierzchnię; lekko zagnieść 5 razy. Ciasto podzielić na 2 równe porcje.
Umieść każdą porcję ciasta pomiędzy 2 arkuszami folii z tworzywa sztucznego; zwiń każdą porcję ciasta, nadal pokrytą, w 8-calowe koło. Wyluzuj 10 minut. Odkryj ciasto; umieść kółka ciasta na blasze wyłożonej pergaminem.
Aby przygotować nadzienie, połączyć jabłko i sok; wrzucić do herbu.
Dodać 1/4 szklanki cukru, 1 łyżkę mąki, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki cynamonu; wrzucić do połączenia.
Umieść połowę mieszanki jabłek na środku każdego okręgu ciasta, pozostawiając 2-calową granicę; złóż krawędzie ciasta w kierunku środka, delikatnie naciskając, aby uszczelnić (ciasto pokryje tylko częściowo mieszankę jabłek).
Połączyć 1 łyżkę wody i białka jaja; mieszanka pędzla delikatnie na zewnątrz skorupy.
Aby przygotować polewę, połącz 2 łyżki mąki, 1 łyżkę cukru, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki cynamonu; pokrój 1 1/2 łyżeczki masła blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Posypać mieszaninę równomiernie na mieszaninie jabłek w środku każdej croustade.
Piec w 350 przez 45 minut lub do złotego koloru.