Apple Crisp Snickerdoodle Skillet Cookie może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis służy 10. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać nadzienie szarlotka, masło, cukier mix cookie, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 12%. Podobne przepisy to Apple Crisp Snickerdoodle Skillet Cookie, Snickerdoodle Skillet Cookie Cake, oraz Pumpkin Snickerdoodle Skillet Cookie.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. lekko nasmaruj 9-calową żeliwną patelnię ze skróceniem lub sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Skracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Piekarnik
2
W dużej misce, beat cookie mix, 1/2 łyżeczka cynamonu, wanilia i jajka z mikserem elektrycznym, aż po prostu połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze W Pożądanych Kolorach
Cynamon
Wanilia
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj 1/2 szklanki masła; beat aż gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
4
Rozprowadzić mieszaninę na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Piec 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
6
Wyjąć z piekarnika; umieść patelnię na regale chłodzącym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Patelnia
Piekarnik
7
Zwiększ temperaturę piekarnika do 218°. nasmaruj arkusz ciastek skróceniem lub linią papierem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
8
Aby zrobić polewę owsianą, w małej misce wymieszaj owies, brązowy cukier, cukier granulowany, mąkę i 1 1/2 łyżeczki cynamonu. Widelcem rozgnieść 1/2 szklanki masła do suchej mieszanki, aż będzie kruche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Brązowy Cukier
Cynamon
Masło
Mąka Uniwersalna
Owies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Posypać wodą mieszaninę; krótko wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
10
Rozprowadzić mieszaninę na blasze ciastka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
11
Piec w temperaturze 425 ° F 5 do 8 minut lub aż mieszanina będzie złoty kolor wokół krawędzi i bąbelkami w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
12
Wyjąć z piekarnika; rozbić polewę widelcem. Polewa będzie początkowo miękka, ale twardnieje w miarę stygnięcia. Chłodna polewa całkowicie na arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
13
Górna baza do ciastek Snickerdoodle z nadzieniem szarlotki. Stos płatków owsianych nad nadzieniem z ciasta. Łyżka ubitej polewy na górnej części deseru; posypać dodatkowym cynamonem. Przechowywać w lodówce.