Apple Crisp II

Apple Crisp II
Apple Crisp II może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 15. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 255 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka jabłek, cukru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chrupiąca Sałatka jabłkowo-orzechowa z winegretem jabłkowym, Apple Crisp Ice Cream na naszej jesiennej Apple Party! # SundaySupper, oraz Jabłkowe Babeczki Z Lukrem Z Masłem Jabłkowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść pokrojone jabłka na patelni o wymiarach 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wymieszać biały cukier, 1 łyżkę mąki i zmielony cynamon i posypać jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Wlać wodę równomiernie na wszystko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Połączyć owies, 1 szklanka mąki, brązowy cukier, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i roztopione masło razem. Pokruszyć równomiernie na mieszance jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn