Apple Crisp

Apple Crisp
Need a deser wegetariański? Apple Crisp może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 66 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz zmielony cynamon, masło, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiąca Sałatka jabłkowo-orzechowa z winegretem jabłkowym, Apple Crisp Ice Cream na naszej jesiennej Apple Party! # SundaySupper, oraz Jabłkowe Babeczki Z Lukrem Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać mąkę, brązowy cukier, cynamon i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj kawałki masła i palcami pocierać mieszaninę, aż masło zostanie włączone, a mieszanina przypomina grube okruchy. Przykryj folią i umieść w lodówce, aby schłodzić podczas przygotowywania nadzienia jabłkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Jabłka obieramy i kroimy na pół wzdłuż. Wyjmij rdzenie i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3
Pokrój połówki jabłka wzdłuż na plastry o grubości od 1/2 do 3/4 cala-w sumie powinno być około 6 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Przenieść plasterki jabłka do ungreased 8-calowy kwadratowy naczynia do pieczenia i rozłożyć je równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Skrop do 1/4 szklanki wody nad jabłkami-używaj mniej wody, jeśli jabłka są szczególnie soczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
WodaWoda
6
Roztrzepać chrupiącą polewę równomiernie na owocach, nie naciskając na nie.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
7
Piec, aż polewa jest rumiane, jabłka są miękkie po przekłuciu nożem, a soki są bulgotanie, o 45 do 50 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
8
Przełożyć do stelaża z drutu w celu ostygnięcia na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
9
Podawać na ciepło, z gałką lodów waniliowych lub bez Gałki śmietany. DO AHEAD: Apple crisp można piec, całkowicie schłodzić, przykryć i przechowywać w temperaturze pokojowej przez 1 dzień. Podgrzać, odsłonięte, w ciepłym piekarniku aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody WanilioweLody Waniliowe
Krem CiężkiKrem Ciężki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn