Apple Crisp
Need a deser wegetariański? Apple Crisp może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 66 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz zmielony cynamon, masło, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiąca Sałatka jabłkowo-orzechowa z winegretem jabłkowym, Apple Crisp Ice Cream na naszej jesiennej Apple Party! # SundaySupper, oraz Jabłkowe Babeczki Z Lukrem Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać mąkę, brązowy cukier, cynamon i sól.
Dodaj kawałki masła i palcami pocierać mieszaninę, aż masło zostanie włączone, a mieszanina przypomina grube okruchy. Przykryj folią i umieść w lodówce, aby schłodzić podczas przygotowywania nadzienia jabłkowego.
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 191°.
Jabłka obieramy i kroimy na pół wzdłuż. Wyjmij rdzenie i wyrzuć.
Pokrój połówki jabłka wzdłuż na plastry o grubości od 1/2 do 3/4 cala-w sumie powinno być około 6 filiżanek.
Przenieść plasterki jabłka do ungreased 8-calowy kwadratowy naczynia do pieczenia i rozłożyć je równomiernie.
Skrop do 1/4 szklanki wody nad jabłkami-używaj mniej wody, jeśli jabłka są szczególnie soczyste.
Roztrzepać chrupiącą polewę równomiernie na owocach, nie naciskając na nie.
Piec, aż polewa jest rumiane, jabłka są miękkie po przekłuciu nożem, a soki są bulgotanie, o 45 do 50 protokół.
Przełożyć do stelaża z drutu w celu ostygnięcia na 10 minut.
Podawać na ciepło, z gałką lodów waniliowych lub bez Gałki śmietany. DO AHEAD: Apple crisp można piec, całkowicie schłodzić, przykryć i przechowywać w temperaturze pokojowej przez 1 dzień. Podgrzać, odsłonięte, w ciepłym piekarniku aż do ogrzania.