Antipasto Marynowane W Cytrynie
Antipasto marynowane w cytrynie wymaga około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 13g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis serwuje 15 i kosztuje 1,12 USD za porcję. Przynosi ci smak domu. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka greckich oliwek, soku z cytryny, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Działa dobrze jako przyjazny dla budżetu hor d ' oeuvre. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Lemon-Vinaigrette Marynowane Antipasto, Marynowany Talerz Antipasto, oraz Marynowane Przystawki Antipasto.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa, około 15 minut, od czasu do czasu obracając. Ostudzić; pokroić na 1/4 cala. plastry.
W dużej misce połącz kiełbasę, paprykę i oliwki. W małej misce wymieszaj olej, sok z cytryny, bazylię, włoską przyprawę, skórkę z cytryny i czosnek.
Polać mieszanką kiełbas; wrzucić do pokrycia.
Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Wyjmij z lodówki i dodaj ser 30 minut przed podaniem. Ułóż na półmisku do serwowania.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruffino Prosecco wykonane z ekologicznych winogron z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
![Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron]()
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Bukiet jest pachnący i pęka nutami owocowymi. Ma czyste aromaty jabłek, gruszek i cytrusów, którym towarzyszą nuty glicynii. Ostry, czysty i delikatny z drobnymi bąbelkami na podniebieniu. Intensywne smaki jabłka i brzoskwini prowadzą do przyjemnego wykończenia z utrzymującymi się nutami owocowymi i kwiatowymi.